Sanatatea articulatiilor este foarte importanta pentru mentinerea unei stari optime de sanatate. Articulatiile sunt formatiuni anatomice care se formeaza la extremitatile a doua sau mai multor oase si permit miscarea oaselor intre ele.

De ce apar problemele articulare

Pe masura ce inaintam in varsta insa, articulatiile incep sa devina mai sensibile, cartilajele care le protejeaza devin si ele mai fragile, ceea ce poate favoriza aparitia unor probleme de sanatate precum osteoartrita (se estimeaza ca, la nivel mondial, peste 150 de milioane de oameni sufera de osteoartrita) si artroza. Persoanele de varsta a treia se numara printre cele mai predispuse la astfel de afectiuni.

Probleme cu articulatiile mai pot avea si persoanele supraponderale, din cauza articulatiilor sunt suprasolicitate, deoarece acestea trebuie sa sustina si greutatea in exces, fiind mai predispuse la uzura.

Este important sa acordam atentie problemelor osteoarticulare inca de la primele simptome si sa mergem la medic. Atunci cand avem probleme cu articulatiile apar manifestari precum durerea, disconfortul in timpul activitatilor fizice, inrosirea zonei afectate.

Fleximobil Aktiv, de autor

Fleximobil Aktiv a fost special dezvoltat pentru cei care sufera de dureri articulare sau afectiuni articulare, ca urmare a activitatii fizice intense (sportivi de performanta sau amatori), supraponderalitatii, inaintarii in varsta, traumatismelor articulare.

Fleximobil Aktiv este o combinatie unica de ingrediente esentiale in managementul afectiunii articulare:

  • extract natural standardizat de gheara diavolului, cu rol in calmarea durerii si a inflamatiei
  • extracte standardizate de glucozamina-condroitina (componente ale structurii cartilajelor), cu rol in stimularea regenerarii articulare si stoparea evolutiei bolii
  • colagen nativ de tip II, cu rol in modularea raspunsului imun exacerbat care distruge cartilajul.

Fleximobil Aktiv este usor de administrat – 2 capsule/zi si recomandat pentru sustinerea tuturor articulatiilor (genunchi, sold, maini, coloana vertebrala).

Fleximobil Aktiv este un supliment alimentar disponibil in farmacii.

sfatulmedicului.ro