Diana Coropceanu a dat startul unei noi campanii sociale "Doctore, ramai in Moldova, am nevoie de tine."

Detalii...  

La Ministerul Justiției au fost depuse actele pentru înregistrarea Asociației ,,Doctor Plus”, transmite CURENTUL.md

Contactat de reporterul noostru, președintele Asociației Obștești ”Doctor Plus”, Diana Coropceanu ne-a comunicat că sunt mai multe motive, care i-au determinat spre această activitate.

Detalii...  

„Jocul este singura atmosfera in care fiinţa psihologică poate să respire şi in consecinţă poate să acţioneze. A ne intreba de ce se joacă copilul inseamnă a ne întreba de ce este copil ?!!
Nu ne putem imagina copilărie fără râsetele şi jocurile sale.” – menţiona autorul Eduard Claparede in una din cărţile sale.

Detalii...  

Experiența din spitale, dar și interacțiunea cu medicul, poate fi o experiență plăcută și nu una care să trezească doar emoții negative. În acest sens, Asociația ”Doctor Plus” a lansat prima campanie socială de promovare a importanței relației medic-pacient.

Detalii...  

Micii pacienţi cu dizabilităţi de la Centrul Mamei şi Copilului au avut parte de un atelier de creaţie, la care au desenat, au colorat, au modelat figuri şi au confecţionat felicitări şi ornamente de Crăciun, fiind ajutaţi de profesori de arte plastice, pictură şi compoziţii din cadrul Centrului pentru copii „Floarea-Soarelui”, transmite Info-Prim Neo.

Detalii...  

În ce condiții un copil poate fi vaccinat și când imunizarea este interzisă?

Sunt întrebări firești pe care și le adresează orice părinte care are acasă bebeluș pentru a evita reacțiile adverse și situațiile nefericite.

Detalii...  

În lumea medicală din Republica Moldova a apărut o asociație obștească numită „Doctor Plus”.

Detalii...